Tentang Kami

Urang ngalakukeun anu saé pikeun ngadamel kahirupan anjeun pinuh ku senang

Peralatan hiburan hiburan Hebat Co, Ltd.

Saha Kami

Peralatan hiburan hiburan hebat,, (GFUN) ayana di Kota Nantong, Propinsi Jiangsu, urang gaduh 10 taun pangalaman dina produksi alat hiburan. Perusahaan khusus dina produksi alat hiburan anu henteu ngamanahkeun, pakakas hiburan cai, alat hiburan taman cai, alat hiburan barudak, alat hiburan barudak jero ruangan, alat hiburan barudak luar, alat hiburan luar sareng alat hiburan khusus. Kami mangrupakeun perusahaan alat hiburan anu komprehensif, nyayogikeun palanggan sareng pamekaran, pamekaran, produksi, penjualan, pamasangan, jasa sareng jasa ngaropéa.

about-us2

Naon Urang Henteu?

GFUN salawasna nganut kana pasar sareng cita-cita pikeun nyayogikeun kabutuhan konsumén na. Conto produk kaasup surga barudak, istana bangor, alat ékspansi indoor, taman parangkat jaringan panjelajah, kombinasi gabungan, sareng alat pangembangan fisik pikeun taman tema. Peralatan syurga, peralatan kebugaran luar, taman cai, kursi luang luar, tong sampah, tikét aman, utamina pikeun perumahan, taman kanak-kanak, lingkungan, taman, hotel, resort wisata, taman cai sareng rupa-rupa obyek wisata. Perusahaan kami tiasa nambihan sababaraha fasilitas hiburan sareng produk kami parantos diekspor ka langkung ti 20 nagara sareng daérah di Éropa, Rusia, Wétan Tengah, Asia Tenggara sareng Afrika. Kami dipercaya sareng dipuji ku para nasabah, sareng ranté pasokan anu aya hubunganna kualitas luhur.

Integritas, kakuatan sareng kualitas produk tina GFUN parantos diakui ku industri, sareng réréncangan ti sakumna lapisan kahirupan disambut pikeun rundingan bisnis sareng kami.

. 10 taun damel pangalaman dina industri alat hiburan.
. Puluhan kasus anu suksés.
. Tim professional nawiskeun bantosan téknis ka konsumén.
. Urang tiasa nyayogikeun perenah pikeun konsumén urang haratis.
. Sadaya bahan produk kami mangrupikeun ngajagaan lingkungan sareng sadaya peralatan kami lulus sertipikat CE.
. Buruh téknis kami ngabantosan para nonoman ngadamel pamasangan dina sakumna dunya.

Naha Pilih GFUN?

Ngeunaan Teknologi
Ngeunaan Kaagungan
Produk kami
OEM & ODM Ditampa
Ngeunaan Teknologi

Perusahaan ieu komitmen pikeun ngenalkeun alat produksi paling maju sareng téknologi manufaktur, ngan ukur bahan baku kualitas pangluhurna di dunya pikeun ngahasilkeun produk, ku kituna kualitas peralatan olahraga parantos ningkat.

Ngeunaan Kaagungan

Salila mangtaun-taun perusahaan kami parantos sababaraha kali nampi kaurmatan nasional, propinsi sareng kotamadya di industri, Narikkeun pakakas kaulinan mangrupikeun salah sahiji perusahaan anu pangsaéna di industri dunya anu nganggo standar anu pangluhurna.

Produk kami

Kami gaduh pangalaman 10 taun dina ngahasilkeun alat hiburan, sadaya bahan produk kami nyaéta ngajagaan lingkungan sareng alat kami lulus sertipikat CE, sertifikasi sistem kualitas nasional ISO9001 sareng sertifikasi sistem perlindungan lingkungan internasional ISO14001 sareng sertifikasi sistem perlindungan lingkungan internasional ISO14001 sareng sertifikasi sistem kaséhatan pendudukan internasional internasional.

OEM & ODM Ditampa

Ukuran sareng bentuk anu saderhana sayogi. Wilujeng ngabagi ide anjeun ka urang, hayu urang damel babarengan supados hirup langkung kreatif.

Perusahaan Budaya

Peralatan hiburan hiburan Hebat Co, Ltd.

Merek anu hadé dirojong ku budaya perusahaan. Kami pinuh ngarti yén ngan ngaliwatan pangaruh anu terus, penembus sareng integrasi tiasa ngabentuk budaya perusahaan. Salila sababaraha taun, pamekaran perusahaan parantos dirojong ku poko-poko utama --- integritas, inovasi, tanggung jawab, gawé babarengan.

about-bg2

Jujur

Perusahaan sok nganut prinsip-prinsip prinsip berorientasi jalma, operasi jujur, kualitas mimiti, sareng kepuasan nasabah.
Kauntungan kompetitif perusahaan urang sapertos sumanget, urang nyandak unggal léngkah kalayan sikap teguh.

Inovasi

Inovasi mangrupikeun budaya budaya tim kami.
Inovasi nggawa pamekaran, ngahasilkeun kakuatan, Sadayana hasil tina inovasi.
Karyawan kami ngajantenkeun konsep, mékanisme, téknologi sareng manajemén.
Perusahaan kami sering aktif adaptasi kana perobihan strategi sareng lingkungan sareng nyiapkeun kasempetan anyar.

Tanggung jawab

Tanggung jawab méré Persib.
Tim kami ngagaduhan raos kuat sareng misi pikeun konsumén sareng masarakat.
Kakuatan tanggung jawab ieu henteu katingali, tapi tiasa dirasa.
Parantos janten kakuatan pangembangan ngembangkeun perusahaan urang.

Gawé babarengan

Gotong royong mangrupikeun sumber pamekaran, sareng nyiptakeun win win win win salaku tujuan penting pikeun pamekaran perusahaan. Ngalangkungan kerjasama anu efektif dina iman anu saé, urang milari ngahijikeun sumber daya sareng saling silih saling salengkep ku kituna para profesional tiasa masihan patandingan pikeun kaahliannana.

Upami anjeun kabetot dina produk naon waé, mangga hubungi waé pikeun konsultasi.