Aqua Spray Play Fitur Apple House

Katerangan Singkat:

• Harga FOB: US $ 200-5000 / Piece
• Kuantitas Min.Order: 1 nyetél
• Kabisa Suplai: 1000 Potongan / Potongan per Bulan
• Pelabuhan: Shanghai
• Sarat pamayaran: T / T, L / C, D / A, D / P


Jinis Produk

Produk Tag

Aqua Spray Play Fitur Apple House

Ngaran Item Fitur Puter Aqua Spray Popular pikeun Barudak
Ukuran (cm) OEM
Pitur Semprot sareng Splash
Sértipikat CE, ISO14001, ISO18000, ISO9001, GS bijil ti TUV Company Jerman
Bahan A. Plastik bagian: Diimpor LLDPE ti Korea
B. Pasang: Pipa baja galvanis standar nasional
C. Metals: Tergalvanasi
Bahan anu béda-beda sayogi dina paménta anjeun.
Kauntungannana Anti UV
statik b.Anti
c.Security
perlindungan d.Enontal
e.Color teu gampang diudar
Pamasangan Instruksi CAD Profesional, prosedur pemasangan sareng kasus proyek
b.can nyayogikeun insinyur perhimpunan professional
Pakét Bagian plastik: kantong gelembung sareng p pilem;
Bagéan logam: katun sareng p pilem
Bungkusan khusus sayogi.
Jaminan 1 taun.

  • Saméméhna:
  • Teras: