Taros Kami

Alamat

Wangunan 36, Hongqiao Xinyuan, Kacamatan Chongchuan, Kota Nantong

Telepon

Telepon / WhatsApp: +8613023538686

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Peralatan hiburan hiburan Hebat Co, Ltd.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami