Pabrik Langsung Ngajual Peralatan Taman Kaulinan Balap Luncuran Barudak

Katerangan Singkat:

• Kuantitas Min.Order: 1 nyetél
• Kabisa Suplai: 10 Potongan / Potongan per Bulan
• Pelabuhan: Shanghai
• Sarat pamayaran: T / T, L / C, D / A, D / P


Jinis Produk

Produk Tag

Kaunggulan GFUN
1. OEM
2. Desain kreatif gratis
3. 7-15 dinten pangiriman waktos
4. babaran waktu 1-3 taun
5. Taruhan uji coba & pesenan leutik sayogi

Jenis Taman Kaulinan Luar
Pangukuran TAMAT
Bahan A. Bagian plastik: LLDPE
B. Pasang: Galéri Aluminium
C. Logam: baja galvanis sareng bubuk salapis
D. Dek, tangga, sasak: baja tergalun, ditutupan ku karét anti-skid atanapi PVC
E. Pélién: Stainless steel AISI 304
Bahan plastik Diimpor LLDPE, warni, anti panonpoe, anti luntur, anti cilaka kana awak
Pakét Pilem pe + wol katun + pilem gelembung
Sertipikat ISO9001, CE, EN1176
Kauntungannana Anti UV, anti luntur, anti retakan, nontoxic
Jaman umur 3-14 umur
Kamampuhan Barudak 10-20 budak
Fungsi nanjak, ngaliwat, ngageser, ngayun, ngaluncat. Pikeun ningkatkeun kakuatan awak budak sareng ngalatih kamampuan koordinasina.
Jaminan 1 taun
Daérah panggunaan Taman permainan sakola, buruan kulawarga, taman permainan, taman hiburan, taman kanak-kanak sareng tempat luar anu sanés.
Catatan 1.Paca cek bagian-bagian cét sareng tukang catét rutin pikeun ngajamin struktur teguh.
2.Pikeun pastikeun yén sadaya budak dicoo kalayan pangawasan dewasa.
Objék 3.Blunt sareng minuman keras korosip dilarang

  • Saméméhna:
  • Teras: