Pabrik Pabrik

Supaya terang solusi sareng organisasi urang. langkung seueur, anjeun tiasa sumping ka pabrik kami pikeun nangtoskeun éta.

Kami biasana bakal ngabagéakeun tamu ti sakumna dunya pikeun korporasi urang.

product warehouse
product warehouse1
Metal parts processing workshop

Bagian logam ngolah bengkel

Comprehensive multifunctional painting equipment

Alat lukisan multifungsi lengkep

Injection and blow molding workshop

Suntik sareng bengkel mésér niup

Large rotomolding equipment

Alat rotomolding ageung

product warehouse-3
product warehouse-4

Gudang produk