FAQ

FAQ

NANYA NANYA NUJUK

1. Naha anjeun produsén?

Leres. Kami produsén profésional khusus dina alat kaulinan sareng hubungan ti saprak 2010.

2. Naon istilah pamayaran anjeun?

Istilah pamayaran dawam kami nyaéta 30% janten titipan, T / T saimbang sateuacan pangiriman. Kanggo conto pesenan, urang nampi pamayaran ku PayPal, Western Union, MoneyGram.

3. Jam waktos pangiriman anjeun?

Waktu pangiriman bakal gumantung kana kuantitas pesenan anjeun sareng sabaraha pesenan anu kami diolah. Biasana pangiriman waktos sakitar 15-30 dinten. Sakapeung urang kedah manjangkeun waktos pangiriman sapertos urang gaduh sababaraha pesenan ageung ti pamaréntah. Upami anjeun peryogi sababaraha conto, urang tiasa ngabéréskeun éta dina 7 dinten upami anjeun mendesain.

4. Naon norma kaamanan pikeun produk anjeun?

Urang bakal mertimbangkeun norma kaamanan (ASTM F1487, EN1176, EN71, EN 16630) nalika ngembangkeun, ngararancang, nyiptakeun, sareng masang produk. Produk kami ngagaduhan seueur sertipikat ku perusahaan sareng para nasabah.

5. Naha anjeun tiasa ngintunkeun produk ka tempat kuring?

Yakin, urang tiasa ngabantosan anjeun nyusun pangiriman ka nagara anjeun. Tapi biasana urang bakal ngatur pangiriman ka palabuhan pangcaketna di nagri maranéhna sareng para nasabah ngatur pangiriman ti palabuhan ka tempatna.

6. Naha kuring tiasa pasang produk kuring nyalira?

Leres. Kami bakal nyayogikeun pitunjuk anu lengkep pikeun instalasi lengkep. Sakabéh palanggan urang tiasa nyayogikeun tempat kaulinan diri kalayan pitulung ti kami. Tapi pikeun tempat kaulinan jero ruangan ageung langkung ti 200 méter pasagi, langkung sae naroskeun ka tukang kerja kami pikeun ngabantosan anjeun masang éta. Panginten biaya bakalan langkung saé tapi bakal pondok waktosna waktos.

Kanggo inpormasi anu langkung lengkep, wilujeng sumping ngahubungi kami ayeuna!

INGIN KANGGURU DENGAN AS?