Taman cai piér barudak anu nyemburkeun mainan disemprot

Katerangan Singkat:

• Harga FOB: US $ 200-5000 / Piece
• Kuantitas Min.Order: 1 nyetél
• Kabisa Suplai: 1000 Potongan / Potongan per Bulan
• Pelabuhan: Shanghai
• Sarat pamayaran: T / T, L / C, D / A, D / P


Jinis Produk

Produk Tag

Taman cai piér barudak anu nyemburkeun mainan disemprot

ngetik menyemprot cocooan
Bahan Bahan baja galvanis Panas / Bahan baja Stainless / Fiberglass
sabungkus Busa plastik, kapas atanapi kai kasus nurutkeun kontrak
instalasi instruksi CAD profésional, prosedur pemasangan sareng kasus proyek
kaunggulan 1 Desainer desainer standar standar Éropa pikeun anjeun bébas3 anti-UV anti-skid anti rengat lingkungan anu ramah
sertipikat ISO9001: 2008, ISO14001
Waktos produksi 5-15days
Catet Salaku pamundut anjeun

  • Saméméhna:
  • Teras: