Interaksi Antawis Peralatan Puteran Luas Sareng Lingkungan

Interaction Between Outdoor Children's Play Equipment And The Environment

Barudak sapertos kado, kedah janten henteu maenkeun, desain pikaresepeun tiasa masihan kabagjaan sajajalan pikeun murangkalih. Alat maén barudak Sababaraha babaturan éstétika sareng pikaresepeun alat maén barudak tiasa nyababkeun poténsial ka barudak. Unggal taun, langkung ti 100,000 murangkalih kacilakaan dina kacilakaan utama kusabab alat-alat maén barudak sareng kedah angkat ka rumah sakit pikeun diubaran.

Maka, nalika milih alat-alat maén barudak, perlu parios sanes ngan ukur pakakas maén, tapi ogé petunjuk bungkusan. Peralatan maén barudak tiasa ngahudangkeun minat barudak pikeun diajar interaksi sareng lingkungan. Peralatan maén luar dirancang dumasar kana lingkungan luar.

Éféktipna ngaktifkeun lingkungan kalayan sagala rupa cara, netepkeun pondasi pikeun eksplorasi aktif barudak, pembelajaran aktip sareng ngarengsekeun masalah. Tumuwuh anak ngagaduhan seueur hubungan sareng lingkungan hirup. Upami budak urang séhat, anjeun moal tiasa nyarios nyaring. Anjeun kedah ngurus anjeunna sareng ngalaksanakeun kawani wanina waé. Dina waktos ayeuna, anjeun tiasa nyandak anjeunna maén sareng alat maén barudak. Kusabab olahraga ieu mangrupikeun olahraga anu komprehensif, sanés ngan ukur ngembangkeun harmoni sareng kamampuan tangan, tapi ogé ngantepkeun anak heroik, hayu anjeunna wani nyanghareupan masalah ieu waé. Kuring ati-ati nyarankeun slide baja stainless steel pikeun budak maén. Anjeunna tiasa ngabantosan urang ngurus barudak.
Éta ogé ngajadikeun kuring sadar yén ieu cocog pisan pikeun olahraga barudak, henteu ngan ukur ngalatih kakuatan fisik, tapi ogé dina haté kuring kuat. Sababaraha barudak dilahirkeun gagah, anjeun henteu kedah mencét bakatna, anjeun kedah ngendalikeunana kalayan leres, sareng anjeun kedah naékkeun leres. Nalika barudak sapertos maén, aranjeunna resep maén kartu tanpa akal sehat. Salaku conto, aranjeunna hoyong mundur. nanjak, sakumaha éta langkung nangtang, langkung nyugemakeun pikeun panasaran na. Dina hal ieu, upami tiasa dijamin aman, aranjeunna bébas maén sareng sababaraha pakakas maén barudak, anu tiasa nunjukkeun kreativitasna.


Waktu pos: Jun-30-2020