Samudera Gagasan Kuda Publik

Ocean Rocking Horse Public1

Sampurasun, sadayana. Ayeuna urang di dieu publik produk kami anu paling anyar: Samudera Gagasan Batu.

kauntungan urang, aman tapi éta populér ku anu ditéang-ngalamar, murangkalih tiasa luncat tina hiji anu sanés, kualitasna saé hadé, didamel ku PE. Jigana bakal populer di nagara anjeun. Upami anjeun hoyong terang langkung rinci, anjeun tiasa ngahubungi kami, WhatsApp: +86 13023538686.

Tip pangropéa pikeun alat maén barudak

Proyék luar sareng alat-alat jero ruangan anu dianggo dina bahan anu béda, parabot luar kedah tiasa tahan waktos panjang angin sareng panonpoe, janten, panggunaan bahan kedah ngagem séhat, srangéngé, bantahan daya tahan, henteu cekap bahan anu tahan panjang -Pancaran panonpoe, bakal lami diudar Sareng salaku alat maén barudak jero ruangan, sabab teu aya masalah ieu, maka pilihan bahan nganggo éstétika anu didasarkeun, langkung seueur pikeun sababaraha pola hiasan poto, sareng awét, moal luntur. Kadua, upami alat hiburan luar ageung pinanggih dina hujan, kumaha ngajagaan alatna?

Pangropéa unggal ruangan hiburan ruangan tiasa dibagi kana lima aspék ieu:

Anu mimiti, pangropéa sapopoé

Anggo lawon beresih, lemes pikeun ngusap beungeut cat sacara teratur sareng henteu ngalaan parabot ka asam, bahan kimia basa sareng minyak.

Kadua, tanda panas Peralatan maén murka ngahaja ngantep tanda panas bodas bodas, umumna salami panggunaan alkohol, embun, minyak tanah atanapi tihang baseuh tihang tiasa.

Upami henteu dipiceun, permukaan tiasa dicitat deui.

Tilu, noda cai

Panutup tanda nganggo lawon anu beueus, teras pencét ati-ati ka baseuh sababaraha kali nganggo beusi listrik pikeun ngudar tandana.

Opat, ngagores

Upami sababaraha alat maénkeun alat barudak cét, teu ngarampa kayu nu dicét, tiasa diterapkeun sareng warna anu sami sareng krayon-kreta perabotan atanapi pigmén dina alat-alat palakon barudak, pikeun nutup warna latar anu terdedah, teras nganggo palapis ipis kuku anu transparan tiasa. .

Lima, bakar tanda Bakar rokok atanapi pertandingan anu teu kahartikeun dina alat-alat maén barudak dicét tanda anu nyalir, upami cet éta kobong, tiasa dibungkus dina matchstick atanapi sipil lapisan tina lapisan keras sisikian anu alus, alon-alon ngusap tanda, teras dilapis kalayan lapisan lilin ipis, anu dicorot tiasa dilebur.


Waktu pos: Jun-30-2020