Oray slide kanggo taman cai tempat kaulinan barudak

Katerangan Singkat:

• Harga FOB: US $ 200-5000 / Piece
• Kuantitas Min.Order: 1 nyetél
• Kabisa Suplai: 1000 Potongan / Potongan per Bulan
• Pelabuhan: Shanghai
• Sarat pamayaran: T / T, L / C, D / A, D / P


Jinis Produk

Produk Tag

Oray slide kanggo taman cai tempat kaulinan barudak

Ngaran Perdagangan Oray slide kanggo taman cai tempat kaulinan barudak
Ukuranna 380 * 300 * 270CM
Warna Sakur corlor mangrupikeun availble
Bahan Pabrik
Tempat Asli Shanghai
Lamaran Taman cai, Taman kaulinan luar, Taman Tema dll.
Émbalan Pelabuhan Palabuhan Shanghai
Umur Cocog Sakur umur ngagambarkeun
Jaminan 12 sasih ngalawan Material Defect and Workmanship
Kualitas Anti UV, Anti rengat, Anti-Luntur, Air-Buktina, Karat-Buktina, Sun-Buktina
Sertipikat 1. Lisénsi Pabrik Alat khusus
2.Installation, robahan, perbaikan & pangropéa lisénsi peralatan khusus
3.CE, ISO14001, ISO18000, ISO9001, GS bijil ti TUV Company Jerman
Rincian Packing Ékspor Packing Standar (busa plastik, kapas atanapi kasus kai dumasar kana kontrak)
Pamasangan Buku manual sareng instruksi pidéo, desain profésional sareng tim instalasi

Kauntungannana
1. Anti-UVb.Anti-staticc.Security
2. Perlindungan lingkungan
3. Warna henteu gampang luntur


  • Saméméhna:
  • Teras: