Alat taman permainan cai

Katerangan Singkat:

• Harga FOB: US $ 200-5000 / Piece
• Kuantitas Min.Order: 1 nyetél
• Kabisa Suplai: 1000 Potongan / Potongan per Bulan
• Pelabuhan: Shanghai
• Sarat pamayaran: T / T, L / C, D / A, D / P


Jinis Produk

Produk Tag

Alat taman permainan cai

Jenis Alat taman permainan cai
 Bahan rékayasa plastik & pos baja galvanis.
OEM ditarima
Paket Standar ngepak bungkusan.
Bagian plastik: Kantong gelembung sareng pilem PP;
Bagian beusi: Kapas sareng pilem PP
Ruang lingkup khusus pikeun TK, taman perumahan, taman hiburan sakola, kulawarga sareng taman permainan.
Sertipikat ISO9001: 2008, ISO14001
Waktos produksi 5-15days
Catet Salaku pamundut anjeun

  • Saméméhna:
  • Teras: